12/10/2011 DEV AKVARYUM ZİYARETİ

ANA SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ 12 EKİM 2011 TARİHİNDE BAYRAMPAŞA DEV AKVARYUMU ZİYARET ETTİ.

ETKİNLİK SONRASI ÖĞRENCİLERİMİZİN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ

3 + YAŞ - MİNİK ADIMLAR SINIFI

Berk Çetin: Köpek Balığını çok beğendim. Küçücüktü dişleri de kocamandı.

Ayris Hurmoğlu: Birçok balık vardı hepsini çok beğendim. Köpek balığının dişleri çok korkunçtu, çok korktum.

Buğra Demir: Balık adamı görünce insan zannettim, o kocaman bir balık Yemek çok güzeldi, köfte yedim.

Gökçen Gülbay: Köpek balığının gözleri kocamandı, hiç korkunç değildi, ben korkmadım.

Efe Güngör: İnsan yiyen balık vardı adı da Pirana: Küçüktü. Ama insan kocaman. İnsan yesin onu.

Gökalp Meral: Ben akvaryumda deniz anasını, deniz atını bir de ahtapotu gördüm. Balık adamı da gördüm çok sevdim onları.

Nil Pirebaş: Renkli balıklar yüzüyordu. Ben balık olmak istemem, nefes alamam. Yemeği beğendim, en çok amam pilavı...

4-5 YAŞ - SİHİRLİ ELLER

İpek Öztürk: Blıkları gördüm. Hayalet balığını ve kılıç balığını çok sevdim.

Ecrin Yüksel: Küçük balıkları ve köpek balığını sevdim. Ben balık olsam, küçük kılıç balığı olurdum.

Eren Yüksel: Çekiç kafalı köpek balığını çok sevdim. Akvaryumdan geçerken suyun içinde taklalar attığımı düşündüm. Ben balık olsam köpek balığı olurdum ve okyanusta gezmek isterdim.

Ateş Vural: En çok köpek balığını sevdim. Serviste Eren'le öne oturmak güzeldi. Yılan balığını da çok sevdim. Ben balık olsam köpek balığı olmak isterdim.

Koray Batu: Diken balığı, vatos balığı ve yılan balığını sevdim. Dikenli balık olmak isterdim.

6 YAŞ - ANA SINIFI A - PARLAYAN YILDIZLAR SINIFI

Sude Sezgin: Balıkları gördüm, müren balığı gördüm, patos dikkatimi çekti. Tünel çok güzeldi.

Duru Yıldız : Yılan balığı gördüm. Köpek balığı, patos ilgimi çekti. En sevdiğim yer balık tüneliydi.

Ayşenur Delice: Patos balığı, yılan balığı, balık adamın suyun içinde gezmesi çok güzeldi. Yengeç vardı.

Uygar Çakır: Yılan balığı, aslan balığı, köpek balığı, havuzun içinde balık kız vardı.

Ömer Er: Köpek balığı, yengeç, ahtapot vardı. Büyük balıkların peşinde küçük balıklar gidiyor, balıklara yem veriliyor.

Emir Gençbay: Yılan balığı, yengeç, köpek balığının dişlerinin önünde resim çektirdik, çok hoşuma gitti.

Doğa Belgin: Yengeç, köpek balığı, yılan ve balık adamın balıkların peşinden gitmesini beğendim. Köpek balığı için tünele girmemiz çok hoşuma gitti.

Efe Bozdoğan: Balık adam, köpek balığı, patos balığı gördüm. Köpek balığının dişlerinin önünde resim çektirdik.

6 YAŞ - HAZIRLIK B - ŞİRİNLER SINIFI

Derin Tokcan: Gezi çok güzeldi. Oradaki ablanın balıklara yem vermesi beni çok mutlu etti. Nemo balıkları görünce çok şaşırdım. Gezinin en güzel yeri "Balık Tüneliydi"

Zeynep Kanca: Gezi balıklarla ilgili olduğu için bu geziyi çok sevdim. Tünel çok güzeldi. Ablanın balıklara yem vermesi çok güzeldi.

Ece Dinç: Gezi çok çok güzeldi. Köpekbalıkları bölümü çok güzeldi. Yılan gibi balıkları ilk defa gördüm.

Eren Eldemir: Gezi çok güzeldi. En sevdiğim yer tüneldi. Ablanın balıklara yem vermesi çok tuhaftı.

Murat Can Yiğit: Yemeği çok beğendim. Köpekbalığını, elektrik balığını, dikenli balığı, deniz ayısını, (vatozu) çok beğendim, sevdim.

Emir Becan: Balıkları sevdim. Zebra balığını en çok sevdim. Yemeği çok yedim.

Emre Becan: Tüneli sevdim. Balıkları sevdim. Köpekbalığını ve balık adamın el sallamasını çok sevdim. Köfteyi çok beğendim. Tabağımın hepsini yedim.

Bartu Uykucu: Gezi çok çok güzeldi. Yılan balığını ve köpek balığını gördüğüme sevindim. At nalı balığı ve vatozu çok beğendim. Yemek çok çok güzeldi.

ANASAYFA             HAKKIMIZDA             KOÇ EĞİTİM OKULLARI             BİZDEN HABERLER             KAYIT İŞLEMLERİ             BASIN ODASI             İLETİŞİM
Medya Portakal